ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ – ΜΕΘΟΔΟΣ DERMOSONIC

Η μέθοδος DERMOSONIC-ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ είναι η πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση κυτταρίτιδας και τη µη επεµβατική λιπογλυπτική σώµατος.
Πρόκειται για µια 100% φυσική, ασφαλή και απολύτως ανώδυνη τεχνική.

Τo DERMOSONIC είναι μια πρωτοπόρος θεραπεία του συνδετικού ιστού με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Έχει επίσης την έγκριση για θεραπευτική χρήση. Με την πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει η μικροκυκλοφορία του δέρματος, η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι

▪ Αδυνάτισμα, μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιποκυττάρων
▪ Σύσφιξη, με διέγερση των ινοβλαστών
▪ Βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλούδας πορτοκαλιού
▪ Αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων
▪ Βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας
▪ Η θεραπεία DERMOSONIC είναι σύμμαχος ενάντια στην Κυτταρίτιδα. Είναι πηγή Ζωής και Ανανέωσης.
▪ Η EΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και αποθεραπεία της επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα της αισθητικής ▪ Πλαστικής Χειρουργικής.

Η θεραπεία DERMOSONIC εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές.

Το DERMOSONIC στηρίζεται στη χρήση μιας συσκευής που διαθέτει ρυθμιζόμενους κυλίνδρους και παράλληλα, στην ελεγχόμενη αναρρόφηση. Η συνδυαστική δράση αυτών επιτρέπει τέλεια αναδίπλωση του δέρματος. Οι κύλινδροι κινούνται ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η μικροκυκλοφορία, προάγεται η επανατοποθέτηση των λιποκυττάρων στους λοβούς τους, ενώ τα ελεύθερα λιπαρά οξέα επανέρχονται στην κυκλοφορία για να καταναλωθούν.

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30΄ λεπτά και συνιστώνται 2 με 3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας κύκλος 12-16 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα.

Συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ. Είναι μηχανικό λιπομασάζ που επιτυγχάνει την ανακατανομή του λίπους, τη σμίκρυνση των λιποκυττάρων και τη βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την αισθητή αντιμετώπιση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού». Η μέθοδος στοχεύει στην αύξηση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας και της συνεκτικότητας των ιστών, καθώς και στην οξυγόνωση και την αποβολή των υποπροϊόντων του μεταβολισμού.

 

Έχετε απορίες; Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input