ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόκειται για μια τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος, μέσα από μια υποβοηθούμενη φυσική διαδικασία ανάπλασης και γένεσης κολλαγόνου. Πραγματοποιείται με πολλαπλούς νυγμούς που διαπερνούν τον εξωτερικό επιδερμιδικό φραγμό και ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία ανάπλασης και αναδόμησης της μεσοδερματικής στοιβάδας. Τα θεαματικά αποτελέσματα οφείλονται στην ταυτόχρονη έγχυση διαφόρων ενεργών συστατικών, έχοντας σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής, της ελαστικότητας και της συνολικής όψης του δέρματος. Πρόκειται για τη θεραπεία εκείνη μέσω της οποίας προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις φθορές που προκαλλεί η επίδραση του χρόνου και του περιβάλλοντος στην αρχιτεκτονική των κυττάρων του δέρματος.

Η Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Στο πρόσωπο αντιμετωπίζουμε, αφυδάτωση, φωτογήρανση, πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες και χαλάρωση.
Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κυρίως στις θεραπείες προσώπου είναι: το υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, πεπτίδια, νουκλεϊκά οξέα, αμινοξέα, DMA, οργανικό πυρίτιο καθώς και φυσικά εκχυλίσματα.
Η θεραπεία είναι μια γρήγορη διαδικασία όπου πρώτα εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα στη περιοχή, προκειμένου να μειώσουμε την ενόχληση απο τους νυγμούς και στη συνέχεια εφαρμόζουμε με έγχυση το κατάλληλο διάλυμα για την θεραπεία που έχουμε επιλέξει.

Οι εφαρμογές που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί ένας κύκλος θεραπειών είναι από 4- 6, με απόσταση μεταξύ τους από 10 έως 15 ημέρες.

Στο σώμα, η μεσοθεραπεία καταπολεμά κυτταρίτιδα, χαλάρωση και τοπικό πάχος.
Τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται ειναι καφεΐνη, καρνετίνη, οργανικό πυρίτιο, DMA, φυσικά εκχυλίσματα καθώς και φωσφατιδιλοχολίνη.
Οι θεραπείες που απαιτούνται είναι συνήθως 8-12 χωρίς να υπάρχει εποχιακός περιορισμός.
Η μεσοθεραπεία στο σώμα συνδυάζεται εξαιρετικά με τον κρουστικό υπέρηχο με θεαματικά αποτέλεσματα.

Στο SLIM CARE εφαρμόζουμε τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα συνδιασμένα με τα τελευταίας τεχνολογίας εξειδικευμένα μηχανήματα για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Έχετε απορίες; Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input