ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ LED

Πρόκειται για μια θεραπεία στην οποία χρησημοποιούνται λάμπες LED (δίοδοι εκπομπής φωτός). Τα συγκεκριμένα μήκη κύματος που χρησημοποιούνται ενεργοποιούν φωτοευαίσθητες ουσίες οι οποίες βρίσκονται στη επιδερμίδα και καταπολεμούν ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες και δυσχρωμίες ανάλογα με το φάσμα φωτός που εκπέμπουν.

▪ Συγκεκριμένα η εκπομπή του λευκού φωτός στα 840 nm προάγει την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες καθώς επίσης καταστέλλει τις φλεγμονές, επιταχύνει τις διαδικασίες επούλωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας.
▪ Η εκπομπή του κόκκινου φωτός στα 650 nm ενυσχύει την αγγειοδιαστολή, την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών. Προάγεται λοιπόν ισχυρή κυτταρική ανανέωση καθώς και θρέψη των ιστών του δέρματος όπως επίσης και εξάλειψη από τα σημάδια της φωτογήρανσης καθώς πραγματοποιείται μια βαθιά ενυδάτωση στους ιστούς του δέρματος. Το θεραπευτικό φως ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν 4 φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα την γενικότερη σύσφιξη και στήριξη του οβάλ του προσώπου. Επίσης το συγκεκριμένο μήκος κύματος, πυροδοτεί μια γενικότερη αποτοξίνωση στην επιδερμίδα προσφέροντας μια λαμπερή και υγιή όψη.
▪ Η εκπομπή του κίτρινου/πορτοκαλί φωτός στα 590 nm ενυσχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη εξισορρόπηση σε ιδιαίτερα ευαίσθητα δέρματα. Επίσης βοηθάει στη θεραπεία υπερμελάχρωσης, δυσχρωμιών και πανάδων στην επιδερμίδα, ενισχύει το ανοσοποιητικό και ενεργοποιεί τη λέμφο με εξαιρετική αποτοξινωτική δράση.
▪ Η εκπομπή του μωβ/μπλε φωτός στα 415 nm χρησιμοποιείται στη θεραπεία ακμής καθώς έχει την ιδιότητα να καταπολεμά το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής, να καταστέλλει φλεγμονές καθώς και να αποτρέπει τη δημιουργία νέων, προσφέροντας με αυτο τον τρόπο υγιή όψη στα ακνεικά δέρματα.

H Θεραπεία Φωτοδυναμικής PDT μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο, ακόμη και τους Καλοκαιρινούς μήνες, καθότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Πρόκειται για μια εντελώς φυσική θεραπεία, ανώδυνη, που εφαρμόζεται όχι μόνο για την ανανέωση της επιδερμίδας αλλά και για τη θεραπεία παθήσεων όπως ακμής και ροδόχρους νόσου. Η θεραπεία εφαρμόζεται στη περιοχή του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ και προσφέρει ενα δέρμα λείο, λαμπερό, ελαστικό και νεανικό.

Προτείνονται 3-5 συνεδρίες που εφαρμόζονται από 1 έως 3 φορές την εβδομάδα και για μια πλήρη ανανέωση προσώπου προτεόνονται 10 συνεδρίες με την ίδια συχνότητα.

 

Έχετε απορίες; Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input